Uppdatera din stil med nya bågar från Östman optik i Umeå
Facebook
Karta
Instagram
Öppettider
Mån-Fre
9:30-18

Ge din stil ett lyft med våra favoritbågar hos din optiker i Umeå

17 mars 2024

Det är aldrig fel tillfälle att köpa ett par nya bågar men nu när våren kittlar oss i nacken skulle väl ett tillskott i garderoben sitta extra fint. Ett perfekt sätt att lyfta upp vardagsstilen – och man kan ju aldrig ha för många bågar. För inspiration har vi valt ut tre märken från tre olika modemeckan, New York, London och Los Angeles. Bland dessa hittar du både tidlösa och moderna klassiker samt skräddarsydda glasögon för det där lilla extra.

Moscot (New York)

Moscot glasses
Image sourced from @moscotnyc Instagram

Ett familjeföretag från New York som har funnits i fem generationer. En ständig favorit hos oss som först och främst gör glasögon av absolut högsta kvalitet. Moscot-glasögon jagar inte trender utan förlitar sig på sin naturliga instinkt för stil. Att tillverka glasögon är komplext, vilket deras hantverk speglar. Vi älskar Moscot för deras materialval och klassiska design. Ett självklart val eftersom ett par bågar från Moscot aldrig blir fel. Stjärnor som Johnny Depp, Ryan Gosling och Mila Kunis är trogna kunder hos Moscot och vi förstår varför.

Tom Davies (London)

Tom Davies glasögon
Image sourced from @tdtomdavies Instagram

Det unika med Tom Davies glasögon är att de är skräddarsydda för dig. I sin fabrik i West London använder de högteknologiskt hantverk när de tillverkar glasögon till dig efter dina ansiktsmått. Med de bästa materialen som marknaden har att erbjuda får du ett par bågar som sitter som handen i handsken. Deras stil är mer modern än klassisk men är ändå tidlös. Just nu är en het trend genomskinliga bågar och Tom Davies gör detta på bästa sätt med premium acetat.

Garrett Leight (Los Angeles)

Garrett Leight
Image sourced from @garrettleight Instagram

I Los Angeles hittar vi Garrett Leight som är en blandning av klassiskt och modernt. De använder högteknologiskt hantverk men deras stil lutar sig mer mot vintage, fast genom en modern lens. Det är ett yngre märke från 2010 som föddes i Venice Beach där du känner pulsen från Los Angeles i varje båge. Precis som alla handplockade bågar i vårt sortiment är de gjorda av högsta kvalitet.

En liten bit av New York, London och Los Angeles hos din optiker i Umeå

Besök oss gärna i butiken för att se vad dessa märken har att erbjuda dig. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt båge för alla möjliga tillfällen, outfits och livsstilar.

Tillbaka till bloggen